THANK YOU(SEDIH)

SALAM SUME!!hari nie genap aku 16 tahun(bape kali nak ckap kan??)ye aku HAPPY tapi sedih gak la..bayang kan kwan aku sendiri tak ingat burday aku??arghh,,mmg bunyi macam budak-2 tapi really aku touching sangat-2..kawan aku yang dok asrama boleh wish nape tak dye??macam mane aku tak sedih(aku memang macam nie)tapi serious aku mmg touching sangat la..tapi tak per..besok aku HANGOUT!!x sabar nyer..mmg aku nak shopping sakan la besok(shopping memang aku suka)HAHA!!dark yang tak wish aku tu??aku nak jumpe dia(bukan nak bergaduh la,,just pura-2 ngajuk)..tapi aku tak sabar nak keluar besok..yela dah lama tak berjumpa kan??comform banjir nyer la besok..tak caya??sape soh caya(merapu jer tu)haha..

Ps://tido awal..xsabar punyer pasal:)

2 comments:

sherotpetot said...

hb dear =p

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/



http://25.media.tumblr.com/61b94a4c72f341f9
 
copyright © 2012 to Najwa Rihan | design by Aida Omar