KAKI BLOGGER !!

akhirnye ad gak yang senang hati memfollow blog aku yang tak seberapa nie..terima kasih kepada kaki blogger yang tolong aku..yela tlong promote walaupun yg mengikutnye tak la rmai sangat tapi syukur la akhirnya blog ku nie dikenali juga di mata umum(ayat skema plak)ermm aku nak share something yang menyakitkan hati aku nie..sbagai umat islam dan juga hamba ALLAH yg diberi tanggungjawb untuk menegur yang mne salah atau tak..bukan nak aibkan tau,,just nak bagi pengajaran yang mungkin berguna..pjangla tazkirah..ok cerita nye mcm nie..
aku ternampak sepasang KEKASIH sedang asyik memadu asmara dekat tut...ishh tak sesonoh betul perangai..hormat la bulan puasa and aku nak tanya korang buat tak ingat ALLAH ker?MASYALLAH mengucap panjang aku.tapi yang syok nyer time tu gak pecegah maksiat datang!!tu dia..aku yang melihatnya hanya berkata PADAN MUKA!!
aku cuma korang sedar yang ALLAH nampak apa yang hambanya laku kan...insafla

1 comment:

Amy Syaquena said...

*salam kenal, amy singgah dari belog sinae raudah.follow sini jemput ke belog amy..



http://25.media.tumblr.com/61b94a4c72f341f9
 
copyright © 2012 to Najwa Rihan | design by Aida Omar